Loitsu õppimas

ehk täna pikka juttu polegi. Hakkan hoopis laulusõnu selgeks õppima ja vihma välja loitsuma. Meil hakkab siin tekkima tunne, et oleme jumalaist unustatud kohas, Põrgu taga... Kõik kõrbeb... Kuigi varane kartul juba toiduks tarbimisel, siis söögi-säilituskartul läheb õitsema ja kui vihma väheks jääb, siis saak väikseks jääb... meil liivane maa ka.

Kolm km eemal oli maa loikudes märg, mida lähemale kodule, seda rohkem hakkas tee tolmama...ei antun niigi palju seda vihma, seega sisuliselt 2 nädalat vihmata, see vihm, mis tolmu kinni ei võta, ei lähe arvesse...

Õpin sõnu ja loitsun vihma.
http://www.youtube.com/watch?v=BNHZce1TCa8

Kui aega ja soovi, siis ühinege :)
PS! Jaksu kuuma üle elamisel ja loodame, et loits töötab, ent  tormi-ja äiksekahjuta paluks!!!
Teie Togram

Kommentaarid

  1. Sinu loits meile mõjus. Üleeile saime hästi korraliku kastmise, eile oli paus ja täna hommikul sajab taas. Muidu oli meil ka, et pilved läksid muudkui mööda, hästi lähedalt.

    VastaKustuta
  2. Peaks ka vist ühinema, kuigi täna hommik on paljulubav. Samas on ennegi lubadusi antud - müristatud ja tuult tõstetud, aga paraku vesi kallatakse ikka kuhugi mujale maha. Mul on tavaliselt aidanud meedia (st kui blogi) või siis meediaga ähvardamine (hakkan postitust kirjutama ja enne avaldamist hakkab sadama). Eile meil siiski 2 min sadas, aga see tolmu kinni ei võtnud. Esmaspäeval tuli 5 piiska, mille peale raamatupidamislikud paberiasjad terassilaual kokku kraamisin ja tuppa kolisin - loomulikult katkes selle peale ka algav sadu. Meil on üldse anomaalne koht, sest sageli 2km kaugusel alevikus sajab, aga meil ei tule piiska ka mitte.

    VastaKustuta
  3. Meil alustas eile õhtul, kuskil kõmises ka. Täna sajab kuuendat tundi korralikku kastmisevihma, Aed ja mina mõnuleme. Eilsest +34,4 on järel vaid hägune mälestus.
    Vihma Sullegi, meist ida pool kõmiseb korralikult

    VastaKustuta
  4. Kuidas läheb? Meil siis täna tuli, mitte nüüd 6 tundi uppumist, aga pool tundi ikka. Mu hommikusest avalikust vingumisest siin oli jälle kasu.

    VastaKustuta
  5. Eile oli minu aias ka õnnis päev, hommikul viisin pesu ka vihma kindlustamiseks õue. Kastis seekord põhjalikumalt. Kolmapäeval tegin ise algust. Suurte pindade puhul on kastmine ilma süsteemideta ikka pigem võimatu.

    Loodan, et said oma saju

    VastaKustuta
  6. Sain oma saju---õnnelik ja rahul. Uus nhingamine nii aial kui ka minul. Sadu olla kestnud küll vähevõitu, aga kogus oli piisav, et ära said kastetud korralikult... :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar