Ja me kohtusime taas...

...suurema seltskonnaga kord aastas see juhtub. Päev, mida valmistatakse ette pikalt, plaanitakse oma aastat selle järgi ja kes vähegi saab see tuleb kohale. Üksi, kaasaga, lastega, kogu perega. Kes kuidas. See on aasta tippsündmus ilmselt kõigile.

Mina jõudsin sel korral kohale alles siis, kui suur lillede vahetamise ralli oli juba suuresti läbi saanud. Ise endl miskit kaasas polnud (kugi mul on kuklas tunne, et ma olen lihtsalt kellelegi midagi lubades selle ära unustanud ja märkmeid ka ei leia). Tagasi tuli 11 uue taimega. (ma ei saa aru- ma olin äärmiselt tagasihoidlik!).  Püüan need homme suures osas maha saada.

Eile käis meie juurest läbi Tii ja Futu! Nii tore. Sel aastal on kolm Aalujat mu aeda leidnud tee. Noh, ega mul siin ju suurt midagi pole. Veidi suurem aialapp ja mõni kasvuhoone rohkem, kui tavalistel inimestel. Hää, mõni lill ikka on ka, aga toredusi, mis oleks selle juures erilised, neid ilmselt mitte eriti. Igal juhul tänan teid, et tulite ja nägite ja keldrimäe osas nõu andsite. Kribunate ala väga palju ei saa olema (nagu ma tegelikult isegi arvasin) ja kivila see ka ei tule nagu Tsiilil on. See, mis teistel hästi välja tuleb, ei tule ehk mul

Igal juhul lippas aeg kiirelt ja tegelikult väga pildi tegemine meelde ei tulnudki. Piigad siin pildistasid, aga need on need ilupildid teineteisest, mida blogis ei avalda. Lilled ja liblikad neile meeldivad küll, aga sedapuhku siis läks nii. Aga see, mida seekordne võõrustaja on aastaga teinud, on muljetavaldav. Uskumatu tublidus! Aitäh!





Ilmaga ka vedas. Polnud liiga kuum ega külm, mõnus pilvealune suures osas seal viibitud ajast , õhtupoolikul pistis ka päike enast pilvetagant välja. Kodus, kodus oli päev vihmane. Vahepeal olla tulnud nii, et ojad järgi. Olid jah lombid maanteel, kui kodu lähenema hakkas.

Kommentaarid

  1. Tähtsündmus kindlasti see kogunemine. Ja mul on kohutavalt piinlik, et pole veel sinu aeda teed leidnud aga ma kindlasti leian :)Oluline ei ole, kas sul on suur või väike, palju või vähe, haruldased või mitte. Oluline on aia ja selle tegija kooskõla, see fiiling, mille tunneb aedades ära. see on see, mida tegelikult vaatams käime.

    VastaKustuta
  2. Kohtumised on alati südantsoojendavad, kahju ainult, et nad alati nii kiiresti lõpevad.
    Aitäh!

    VastaKustuta
  3. Oli tore kyll.
    Kylastamiste jaoks on suvi ilmselgelt liiga lyhike...

    VastaKustuta

Postita kommentaar