Tere kool!!

Nii see siis ongi nüüd, et mind on peetud piisavalt heaks kandidaadiks Luua Metsanduskooli maastikuehituse erialal õppimiseks. Hipp-hipp-hurraa! Uudise järelvõngeteks oli meeletu energiavool, mis väljendus selles, et keetsin õhtuga ära 1/3 aroonisiirupi varu, koristasin elamise läikima, keetsin ja vaaritasin ning rohisin künkapealese peenra umbrohutuks. Ca keskööpaiku surusin end voodisse ja kamandasin uinuma samal ajal võideldes sooviga midagi veel ära teha- energiat oli veel nii palju. Hommik oli muidugi seejuures raske, aga töökohustusi ei saa unarusse jätta. Nüüd tuleb tööandjale ka seda uudist serveerida. Kuigi mul on seadusest tulenevad õigused, ei saa ma ilmselt siiski tugeva vastumeelsuse otsa komistades kooli minna. Loomulikult loodan siiralt, et õppimine on siiski tervitatav nähtus ja minu tänased mõõdetavad töötulemused (muide täpselt pool aastat sai täna seal asutuses täis) on piisavad, et mitte kohata seda vastumeelsust. Ma südamest loodan!

Reedel käisin Juhani puukooli väisamas. Tulemuseks neli uut tulijat, neid kaks paraadpeenra materjal. Täna tean, et tahan sinna veel 1-2 püstise võraga kadakat ja lehise leinavormi võib olla ka mõnd heitlehelist leinavormiga tegelast. Võib olla lisandub veel midagi, aga hetkel ei oska tahta.
Jaapani enelas "Goldflame"

Jaapani enelas "Neon Flash"

Kaunis aster "Purple dom"

Purpur siilikübar "Swan"
Kuigi väljas on imekena suvelõpuilm, pole ma suurt välja saanudki- aroonisiirup, letšo ja marineeritud kurgid olid selle nädalavahetuse märksõnad. Abikaasa oma külmetuse kiuste on suutnud üles võtta 1/3 maha pandud kartulisaagist. Nii see suvi sügisse tüüribki oma olemise ja tegemiste, õite ja värvidega.

Kommentaarid

  1. Palju, palju õnne! Tarkust pole kunagi ülearu ja Sa oled tubli tüdruk.

    Kadakad on väga ilusad, aga mõned aastad tuleb nendega vist võrdlemisi ettevaatlik olla, viimasel ajal on neid tabanud mitmed hädad.

    Jajah, käes on koriluse ja kogumise aeg. Minu märksõnad on 16 liitrit pohla-õuna salatit ja 10 kg tomateid, järge ootab suhkruta õunapüree :D

    VastaKustuta
  2. Palju õnne koolijütsiks saamise puhul! Hoian pöialt, et ülemustel ka vastuväiteid poleks.

    VastaKustuta
  3. õnnitlused kooli alguse puhul! :) õppimine on fun!
    küllap need ülemused taltuvad...ega nad ikka päris seadusi eirata ei saa! :) no ja kui veidi vastutulelikkust nende suhtes näitad, siis on kõik ok! :) Jõudu ja jaksu sulle! :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar