Päevas on asju

 Eelmisel nädalal sai aasta ajalukku valatud.  Nii tore!!!
Tuled koju ja näed,et toimunud on asju. Näiteks on vägagi korralikud rööpad õues. Mujal mitte väga, aga ühe koha peal korralikult. Taevale tänu on sügis nagu korduvalt ilmaennustuse päevad (vt. varasemaid postitusi)  ka lubanud on. ei taha ette kujutadagi, mis siin oleks siis, kui taevaluugid oleks valla unustatud ja taevaisa lakkamatult lahinal nutaks.
Nädalavahetus möödus osaliselt relakaga ust lihvides (kuniks ketas jälle äraviskamise kõlbulikuks muutus) ning maha said kõik seni koju jõudnud sibulikud. Ilmselt kuskilt soodukaga satub neid siia veel, aga suuremaks maha surkimiseks enam ei lähe.

Hommikud on juba üsna hämarad, ärgates võiks öelda, et lausa kottpimedad. Sõitma hakkamise hetkeks on õnneks juba olukord parem, kuigi eelmise nädala lõpus neljapäeval või reedel panin küll täistuled peale, sest pilvise taeva all oli nendeta üsnagi pime. Fui, see kole pime aeg tuleb, kus tööl käiva inimese jaoks on valgusepäevadeks vaid nädalavehtuse päevad, sest muudel päevadel näed päevavalgust aknast ja/või lõunal kontorist välja silgates,

Kommentaarid

  1. Jah, pime aeg ei sobi kellelegi, aga lohutame end sellega, et kahe kuu pärast hakkab uuesti valgemaks minema :)

    VastaKustuta
  2. oeh need roopad ... aga muidu ilus ajalugu!

    VastaKustuta
  3. Kui asjad toimuvad, siis on alati hea. Olgu siis pimedas või valges. Ja pimedal ajal saab küünlaid põletada ja soojas pesas mõnuleda. Natuke lohutust sellestki :)

    VastaKustuta
  4. Ajalukku valamine on alati tore. Hoian käppa :)

    VastaKustuta
  5. Hästi põnev tundub sinu aed jm majandamine seal.

    VastaKustuta

Postita kommentaar