kuhu küll see aeg kaob ja Sibulatee Puhvetitepäev

Ma ei oska seda seletada, aga tajun nüüd paaril viimasel nädalal seda, kuidas loodus on muutumas ja käimas sügisesse- see lõhn, olemine, need hääled. Nendes on midagi teistsugust. Võib olla isegi natuke melanhoolsust.

Pihlakad juba punetavad ja vahtrarüü on muutumas, edev nagu ta on, tahab kaunistada end alustuseks punakate toonidega. Harjutus sügiseseks ballihooajaks, mil üks on edevamas rüüs kui teine.

Juuni ja juuli on kadunud, nagu polekski neid olnud. Kuhu see aeg küll kaob. Minu potsitused on harvad, nagu kuuvarjutus. Paraku. Selle suure sagimise käigus lihtsalt ei jõua. Blogimine on paraku teisesem, kui näiteks sibulate lõikamine või muru niitmine või rohimine.

istutusalad on käest ära. Kohe väga ära. Endal on ammu juba piinlik, aga mis teha, kui jaks üle ei käi. Kuuseheki esise peenra uuem ala ja künkapeenar ei kannata üldse mingit kriitikat. No hea, kuuseheki esine on nüüdseks ikka korda saanud. Ma alustasin seda postitust augusti alguses :D

Pääsukesed sädistavad meil veel ja loodetavasti kestab see soe veel mõnda aega.

Ka täna ei peatu ma aiateemadel. Pildimaterjali mul ikka natuke on kogutud ja küllap ma ükshetk kirjutan oma tegemistest tagant järgi.

Millega ma siis tegelen? Oeh, igasuguste asjadega. On ütlemata kiire. Põhitöö, talutöö, üks nädalavahetuse päevadest kas pealinnas või laadal. No ja natuke tahaks nii sama ka olla (ja mõne umbrohututi peenrast välja tõmmata).

Praegust on käsil Sibulatee puhvetitepäeva ettevalmistamine. Seekord siis teist korda toimuv sündmus toimub sel aastal 16. septembril. Eelmisel aastal olin ma abiks Luulepuhvetis.

Esimene näpuharjutus ürituste korraldamisel, millest oli mul au osa saada abilisena oli Tähti Täis Tähemaa. Seal olin ma küll väike mutter, aga ikkagi. Valguseproov :)
Meil oli väike kodukohvik, kus pakkuti laste valmistatud maiusi, esines lisaks külalastele, kes näidendi selgeks õppisid ja esitasid, Ariadne, Martti Hallik ja Siim Koppel ning külastasid meid ka  Mafalda ja Loreida (FB Mafalda ja Loreida).



Nüüd olen abiks Tähemaa Vareme Resto korraldamisel. Tegin pilte näiteks :) ja aitan telgi üles panna.
See meie resto on eripärane. Nimelt toimub seal TEATRAALNE õhtusöök, mille ajal saab nautida neljakäigulist õhtusööki ja kuulata elavat muusikat.
Kellel mahti, see võib vaadata FB lehelt sündmuse eventi Tähemaa Vareme Resto (kliki)  ja loomulikult ootame külla (eelbroneering). Samuti julgustan kõiki teisi puhveteid külastama Sibulatee Puhvetite Päev FB lehte. 

Jah, vahele jäävad mitmed laadad ja muud jooksmised, nendeni ma millalgi jõuan ja kirjutan ka. Ööd on juba pikad ja lähevad veel pikemaks ning sellevõrra tuleb ehk natuke aega juurde, et kirjutada ning kirjeldada mu aiast ja tegemistest.

Kommentaarid

  1. Kiire ja aina kiirewmaks läheb :) See on ütlemata tore kui maal sedasi elu käib ja igasuguseid põnevaid asju tehakse. see annab lootust, et maaelu päriselt ikka välja ei sure küll :)

    VastaKustuta
  2. Ohsa, kui äge. Te olete väga tublid, haruldasi asju teete.

    VastaKustuta
  3. Eks see aja kulg ole alati ühesugune ja konstantne. Häda on selles, et piskusse hetke tahab inimene ju hirmus palju mahutada :D
    Aga tublid olete seal Tähemaal ja hea on neid tegemisi jälgida. Ei sure see maaelu mitte kunagi kuskile, kutsugu keegi kõik inimesed Tallinna või kasvõi kuu peale, me läheme pigem metsa seenele :D

    VastaKustuta

Postita kommentaar